Kvalitet

  HS Powder Coating AB är ett ytbehandlingsföretag beläget i småländska Målilla.

  Vi har en bred kundkrets som idag består av allt från fåmans- till storföretag. 

  Vi erbjuder lackering av allt inom metall med metoder som sprutlackering eller med våra automatiserade pulveranläggningar. Vi utför också montering och förpackning.

   

  Affärsidé

  Vår affärsidé är att leverera lackerade varor med hög kvalitet och korta ledtider till ett konkurrenskraftigt pris med så liten miljöpåverkan som möjligt. Våra kunder består av allt från fåmansföretag till storföretag inom olika branscher.

  Vi anpassar oss efter kundens unika behov och vår flexibilitet är en av våra starka sidor. Snabba omställningar från korta till långa serier gör oss mycket konkurrenskraftiga och hos oss får du alltid ett bra pris oavsett seriens storlek. 

   

  Kvalitetspolicy

  Den enskildes insatser och ambitioner är den viktigaste resursen i kvalitetsarbeten. För att uppnå detta så arbetar vi med kompetensutveckling och ständiga förbättringar.

  Vi ska alltid leverera med den kvaliteten som uppfyller alla krav.

  Vi önskar ett aktivt samarbete med våra kunder för att tillsammans fastställa rätt kvalitetsnivå och arbeta för en hög kundnöjdhet.

  Kvalitetsarbetet pågår regelbundet och berör alla i företaget.

  Vill du veta mer?

  Kontakta oss

  Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

  Jag förstår